Prospektointi

Kasvata markkinapotentiaaliasi. Kuvaile unelma-asiakkaitasi niin etsimme heidät heidän asuinympäristön, tapojen, mielipiteiden tai arvojen perusteella. Kohdista viestintäsi oikealle kohdeyleisölle ja kasvata tuottoja kannattavien uusasiakkaiden muodossa.

conzoomin® avulla asiakkaamme ovat saaneet paremman kuvan unelma-asiakkaistaan. Muodostamme ensin kuvan tuottavimmista tämän hetkisistä asiakkaista, jonka jälkeen pystymme etsimään heitä muistuttavia henkilöitä heidän demografisten ominaispiirteiden, mielipiteiden ja arvojen perustella.

Rakennamme analyysimme ja mallimme geodemografisten ominaispiirteiden, elämäntapojen ja mielipiteiden pohjalta. Näiden avulla pystymme löytämään unelma-asiakkaasi todellisesta maailmasta. 

Pystymme toimittamaan sinulle uusien unelma-asiakkaittesi osoitteet ja puhelinnumerot, ja kuvaamaan mitä viestintäkanavia pitkin tavoitat heidät parhaiten. Lisäksi pystymme poistamaan prospektilistoilta "riskiasiakkaita", joista saattaisi aiheutua päänvaivaa tulevaisuudessa, erilaisten riskianalyysien avulla.

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään unelma-asiakkaasi.

Soita meille prospektoinnista

Autamme mielellämme

+358 50 321 9058 

Alle olemme koonneet tavallisimmat kysymykset ja vastaukset. 

Voinko ostaa osoitteita kauttanne?
Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden ostaa osoitelistoja prospekteista.