Profilointi

Enää ei löydy markkina-alueita, missä ei tarvitsisi kilpailla asiakkaista. Tämän vuoksi on yhä tärkeämpää erottua kilpailijoiden joukosta ja lähestyä potentiaalisia asiakkaita oikeita viestintäkanavia pitkin. Tässä sinua auttaa conzoom®.

Tiedät varmasti jo jotain asiakkaistasi. Ehkä missä he asuvat ja mikä heidän nimensä on, mutta onko sinulla kuvaa minkälaisia ihmisiä he ovat. conzoom®raportti auttaa sinua tässä. Sen avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan markkina-alueestasi ja asiakkaistasi.

Profilointi antaa sinulle ymmärryksen minkälaisia ihmisiä asiakkaasi ovat ja auttaa sinua hahmottamaan minkälaisia asiakkaita haluat tulevaisuudessa lisää. conzoom®raportti kuvaa asiakkaitasi testikuvausten, diagrammien ja karttojen muodossa.

Se kertoo asiakkaittesi elämänvaiheesta, asuinympäristöstä, tavoista, conzoom®luokasta ja miten he eroavat keskivertosuomalaisista.

Profiloinnin avulla kasvatat asiakastuntemustasi ja saat hyvän lähtökohdan sekä nykyisten markkina-alueiden analysointiin että uusien markkina-alueiden kartoittamiseen. conzoom® auttaa sinua ymmärtämään eri asiakasryhmiesi tapoja ja käyttäytymistä. 

conzoom®raportin avulla saat paremman kuvan markkina-alueestasi ja pystyt tarjoamaan asiakkaillesi oikeanlaisia palveluita ja tuotteita nyt ja tulevaisuudessa.

Soita meille profiloinnista

Autamme mielellämme

+358 50 321 9058 60 

 

Alle olemme koonneet tavallisimmat kysymykset ja vastaukset.  

Minulla ei ole asiakkaiden koko osoitetta, voinko silti saada conzoom®raportin?
Kyllä, voimme tehdä raportin postinumerotasolla, mikä on lähes yhtä tarkka kuin osoitetasolla tehty raportti.